Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

15 november 2019
AuteurZandstra
8,0

container bouw en sloopafval Lemmer


Sterke punten:
prima, alles naar wens, klantvriendelijke chauffeur

13 november 2019
AuteurZeevisserijbedrijf Zuidenwind B.V.
1,0

In de maling genomen


Sterke punten:
Ik heb het gevoel dat ik er tussen ben genomen. Ik had een partij oud ijzer. Maar die kon uiteindelijk pad worden opgehaald toen ik zelf al weg was. Maar dat was geen probleem...... het zou allemaal goed komen. Toen het uiteindelijk was opgehaald, zou er te veel afval bij zitten. Resultaat: rekening van dik 300 euro. Terwijl ik voor hetzelfde bij een ander bedrijf juist geld toe krijg

13 november 2019
AuteurTom Proot
10,0

Afvalcontainers gehuurd


Sterke punten:
Perfect geregeld!

13 november 2019
AuteurTerluin
8,0

Goed


Sterke punten:
Goed

13 november 2019
AuteurZandringa
8,0

Goed


Sterke punten:
Goed

11 november 2019
AuteurTina de Keyzer
10,0

Top service en snelle levering.


Sterke punten:
Wij zijn zeer tevreden over Visser, snelle afhandeling en goede service. Vriendelijke medewerkers!

5 november 2019
AuteurBouwbedrijf Nieuwenhuis en Bouma BV
10,0

correct


Sterke punten:
zeer goed

5 november 2019
AuteurTapperij het noord
10,0

Goed


Sterke punten:
8

5 november 2019
AuteurAmedy vastgoed bv
10,0

Keurig personeel


Sterke punten:
Nette chauffeurs die de tijd nemen , en de containers goed willen plaatsen .

5 november 2019
AuteurVelting rest/onderhoud
10,0

Prima


Sterke punten:
Goed

4 november 2019
AuteurMartin
10,0

Prima service en als je belt om de afvalcontainer optie laten halen is de reactietijd erg snel

3 november 2019
AuteurBouma
10,0

Prima bakkie


Sterke punten:
Komt afspraak goed na netjes en goed materiaal en vriendelijk personeel

31 oktober 2019
AuteurRick
10,0

Perfecte service


Sterke punten:
Netjes op tijd geleverd en zeer vriendelijk behulpzaam personeel

22 oktober 2019
AuteurWim Keller
10,0

Zeer goede ervaring en vriendelijke leverancier


Sterke punten:
Een container gehuurd en werd gebracht door Visser. Deze was op de afgesproken dag geleverd. Zou eerst een 3 Kub container bestellen maar heb toch een 6 Kub gedaan. Immers je hebt altijd meer afval dan je denkt. Maar goed ook het was achteraf ongeveer 5 Kub. Omdat ik alles al bij elkaar gelegd had was deze container zo gevuld. Na een paar uurtjes de container vol en die zelfde dag nog aangemeld om op te halen. En ja ook mooi optijd deze container opgehaald. Was goed beladen, mooi volgens de regels. Nee ik geef dit bedrijf een dikke voldoende.

3 oktober 2019
AuteurW.Boorsma
8,0

Beoordeling


Sterke punten:
Goed

1 oktober 2019
AuteurRichard louwsma
10,0

goed bedrijf.


Sterke punten:
fijne samen werking.
snelle afhandeling.

30 september 2019
AuteurEelco
10,0

Top


Sterke punten:
Heel erg tevreden afspraken zijn top gegaan

27 september 2019
AuteurBert Allema
8,0

mobiel bellen uit auto is lastig en duurt mijn inziens te lang.
je krijgt eerst alle opties voor het bestellen van 1 container, en dan pas komt Dennis ervoor.

24 september 2019
AuteurAnoniem
8,0

albert


Sterke punten:
Prima, geen klachten

23 september 2019
AuteurSandra Beuker
8,0

prima


Sterke punten:
wij zijn super tevreden. wij hebben voornamelijk mailcontact als het gaat om het wisselen van de containers.
als er andere dingen zijn dan komt Harrit Kingma even langs. het afhandelen met andere problemen met Jaap Jilderts gaat ook prima. over het

31 reviews.